Διάκριση συσκευασίας της Plastimak με το ασημένιο βραβείο στο διαγωνισμό Packaging Innovation Awards 2017

Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, στο gazARTE, η τελετή απονομής των Packaging Innovation Awards 2017. Στελέχη από επιχειρήσεις που παράγουν, εισάγουν ή διακινούν προϊόντα, βιομηχανίες παραγωγής υλικών και συσκευασίας, επιχειρήσεις εκτύπωσης κάθε είδους συσκευασίας ή Display Stands, δημιουργικά γραφεία και designers, χειροκρότησαν την καινοτομία στο σχεδιασμό, τα υλικά, την τεχνολογία και τις διαδικασίες σε ολόκληρη την αλυσίδα συσκευασίας των προϊόντων.
 
Κατα τη διάρκεια της συνάντησης αυτής, η Plastimak απέσπασε το ασημένιο βραβείο για την συσκευασία πιπεριών σε Stand-Up Pouch με zipper στην κατηγορία συσκευασιών για την «Εισαγωγή Νέων Αγαθών στην Ελληνική Αγορά» με κριτήρια τα πλεονεκτήματα ή τα οφέλη που προσδίδει η συσκευασία στα προϊόντα.
 
Συγκεκριμένα, η νέα αυτή συσκευασία απέφερε στον πελάτη μας μείωση κόστους στρατηγικής σημασίας, καθώς αντικατέστησε τη μέχρι τότε κοστοβόρα συσκευασία. Επιπλέον, προσέφερε μείωση του απαιτούμενου αποθηκευτικού χώρου και εύκολη μεταφορά του προϊόντος, επιτυγχάνοντας υψηλές περιβαλλοντικές επιδόσεις  και δραστική μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος.
 
Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κύριος Δημήτριος Γεμενετζής.